Motorsykkelpropper

Eartech Motorsykkelpropper - audio - music
ørepropper-motorsykkel.
 

Hvor skadelig er det å kjøre motorsykkel uten( Eartech motorsykkelpropper ) hørselsvern? TV

 

For å unngå hørselsskader bør ikke eksponeres for støynivåer over 80 dB.Høyere nivåer av støy kan føre til irreversible hørselsskader. Vindstøy er den største risikoen en motorsyklist er utsatt. I tillegg til vindstøy er skadelig for hørselen, er det også veldig slitsomt.    Uten hjelm kan gi beskyttelse mot dette problemet.
Oftest utsatt motorsyklist for mye høyere støynivå over 80 dB. Tabellen nedenfor viser sammenhengen mellom fart, vindstøy og hvor lenge du kan bli utsatt for lyden uten å ta skade. Reduserer trafikkstøy mens du fortsatt hører tale og andre viktige lyder.

Eartech motorsykkelpropper.                      

 Nå tilgjengelig i forskjellige farger!

Motorsyklister eksponeres for mye støy.

Hastighet  - vindstøy   - maks anbefalt eksponeringstid

100 km / t 94 dB Þ Þ 15 minutter

120 km / t Þ 98 dB TH7 minutter

140 km / t Þ Þ 102 dB 3 minutter

160 km / t Þ 106 dB Þ 90 sekunder

 

ørepropper motorsykkel.
 

Du trenger ikke å ofre komforten for å beskytte ørene: Eartech motorsykkelpropper tilpasser seg formen på øregangen for en sikker, komfortabel passform, selv med hjelm på hodet.Eartech motorsykkelpropper  er laget av mykt og fleksibelt materiale med øret varmen raskt dannet som passer for deg. Eartech motorsykkelpropper har tre forskjellige akustiske plugger å justere permeabilitet - vindstøy filter.

Disse pluggene gjør det skadelig støy og gjør det mulig for sjåføren å kjøre trygt og avslappet. De Eartech motorsykkelpropper er relatert svekkelse og brukes under normal kjøring og kraftig lyd Eartech motorsykkelpropper ikke bare beskytte hørselen din, men kan avklare lyder fra omgivelsene som for eksempel samtaler med medpassasjerer, mobiltelefon, trafikk, etc.ørepropper-eartech-motorsykkel

IndustriMusikkMotorSoveSvømmeHundFly


www.horselsvern.com

© 2010 - 2024 hearingprotectionshop | sitemap | rss | ecommerce software - powered by MyOnlineStore